Üks küsimus: Kas eluasemelaenude tulumaksutagastus tuleks kaotada?

ÄP 16. november 2009, 00:00

Jaan Puusaag, Krimelte juht
Mul ei ole kodulaenu ja ma ei tea kedagi, kellele oleks see elutähtis. Aga muidugi on ebameeldiv, kui mängureeglid muutuvad keset mängu. Samas kui soodustuse kaotamine eelarveauku täidab, õigustab see end, sest millegi arvel tuleb veidi koomale tõmmata.

Tõnu Vanajuur, Sampo Panga personaal- ja jaepanganduse direktor
Praegu on eelarve habras ja sellest seisukohast on õigustatud kodulaenu intresside tagasimaksmise lõpetamine. See maksusoodustus on oma eesmärgi juba täitnud. Maksusoodustus tuleks lõpetada just praegu, sest intressid on madalad ja inimesed ei saa seetõttu nagunii suuri summasid tulumaksudeklaratsioonist tagasi.

Peeter Koppel, SEB privaatpanganduse strateeg
Pole küll kindel, kas praegusel tundlikul hetkel on just õige see samm teha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing