Üks küsimus: Kas teadsite aktsiiside tõusust?

ÄP 25. november 2009, 00:00

Priit Haller, Eesti Raudtee juhatuse liige
Ette ei teadnud, just nüüd uudistest kuulsin. Kui tõesti tuleb aktsiisitõus, siis loomulikult see mõjutab meie tasusid.

Ain Kaljurand, Tallinna Sadama juhatuse esimees
Meie ettevõttele aktsiisitõus erilist mõju ei avalda. Kuid see avaldab kindlasti mõju operaatoritele, kes terminalides kaupu liigutavad. Sektorile tervikuna siin mõju on ja ilmselt nii hindade kui ka rahvusvahelise konkurentsi osas.

Sulev Saareväli, EST-Trans Kaubavedude omanik
Ei ole enne kuulnud. Millisele firmajuhile ikka meeldib, kui taas tõstetakse aktsiisi. Loomulikult tariifid tõusevad - vedaja ei saa ju enam hinda alla lasta. Aga arvan, et kui me ei soovi jääda ujuma senisesse seisu ja soovime minna üle eurole, siis tuleb see tõus lihtsalt alla neelata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:19
Otsi:

Ava täpsem otsing