• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Akadeemia harib logistikuid on-line

  Coca-Cola Hellenic ühines programmiga "Supply Chain Academy" - tegemist on internetipõhise koolituskeskkonnaga, mis aitab töötajatel omandada uusi teadmisi tarneahela juhtimise vallas. Programmi kasutab 36 000 inimest 140 erinevas riigis.
  Inimestel, kes töötavad tarneahela valdkonnas, mille peamised osad on planeerimine, ostutegevused, tootmine, laomajandus ja transport, saavad uue teadmistepagasi kaudu tõsta töö efektiivsust ning pakkuda ettevõttele lisaväärtust.
  Õpikeskkond on kasutajasõbralik, ligipääs on tagatud igas maailma otsas. Vajalik on ainult arvuti ja interneti olemasolu. Programm hõlmab endas enam kui 400 erinevat kursust, mis kätketud erinevatesse õppekavadesse. Õppekavad on soovituslikud, loomulikult on võimalik see ka ise endale koostada.
  Enne, kui õppima asuda, tuleb teadvustada, millised on inimese arendamisvajadused. Coca-Cola Hellenic'us on koostatud individuaalsed arenguplaanid. Juht ja alluv lepivad kokku aastased arengueesmärgid ja -valdkonnad. Seejärel valib töötaja arengut toetavad kursused ja kooskõlastab otsese juhiga. Ka töötaja juht saab teada, millise kursuse töötaja valis. Samuti saab ta infot selle kohta, kuidas töötaja kursust läbib ja missugused on tulemused. Coca Cola Hellenic on pikemas perspektiivis liikumas üha enam iseõppimise ja e-õppimise teed, mis tagab paindlikkuse ja keskendumise üksikisiku arendamisele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.