Tarmo Kriis: müügimaks näitab üle jõu elamist

Anu Jõgi 14. detsember 2009, 09:10

Tallinna plaan kehtestada üheprotsendiline müügimaks näitab, et pealinn on elanud üle jõu, leiab Tööandjate Keskliidu juhataja Tarmo Kriis.

"Mis teeb selle teema juures rohkem murelikuks kui protsent, on kohalike omavalitsuste suutmatus oma kulusid vähendada," vahendas Err.uudised Kriisi öeldut ETV saates "Terevisioon". "Tallinna linn, hoolimata oma uhketest väljaütlemistest, kuivõrd heal järjel on nende eelarve seis, on tegelikult tõestanud, et on hoopistükkis üle jõu elanud."

Kriis rääkis, et riigi tasandil on personalikulusid vähendatud, kuid kohalikud omavalitsused on tööandjate ootusi petnud. Pealinna ja riigi vastandumine on tema sõnul Eesti majandust juba kahjustanud ning tööandjad ootavad nende suuremat koostööd.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2009, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing