Meeli Küttim • 8. juuni 2010 kell 14:17

FOTOD: Ärieliit tenniseturniiril

4.-6. juunini toimus Pärnus juba kuuendat korda ärimeestest tenniseharrastajate seas üks prestiižsemaid tenniseturniire Viru Valge Cooler Cup. Turniiril võistles tänavu 60 ettevõtjat ja ärimeest tenniseklubist XO, lisaks kutsutud võistlejad, võõrustaja oli AS Liviko

Vanusegrupis 35+  tuli üksikmängus võitjaks logistikaettevõtja Sven Mansberg. Vanuserühmas 45+ võitis üksikmängus Mati Tänav, 55+ meeste seas võttis võidu laevandusettevõtja Enn Rohula. Paarismängude võidupaar vanuserühmas 35+ oli Andrei Birov – Robert Antropov. Vanusegrupis 45+ said paarismängu võidu Märt Luuk ja Sven Aabreldaal. Vanuserühmas 55+ kuulus paarismängu võit Enn Kunilale ja Heino Raivetile. Turniiri auhinnakarikate autor on klaasikunstnik Kalli Sein.

Valdo Kütt.  Foto: Meeli Küttim
Hetkel kuum