Indrek Kald • 20. september 2010 kell 4:18

Kaia Kanepi: ei saa öelda, et jube hästi teenin

Kindlasti ei saa ma öelda, et jube hästi teenin, kommenteeris Eesti esitennisist Kaia Kanepi oma varanduslikku seisu.

Kanepi kinnitusel on vale tavainimeste arusaam, et ta on tänu turniiridel teenitud auhinnarahadele miljonär. "Eelarve on kuskil 3-4 miljonit, see on miinimum," sõnas ta ühte hooaega silmas pidades. "Enamasti inimesed vaatavad, palju ma teenin, aga nendest miljonitest, mis ma sinna tennise peale magama olen pannud, ei räägi keegi. Kindlasti ei saa ma öelda, et jube hästi teenin," rääkis ta Vikerraadio saates "Spordipühapäev".

Septembri keskel naiste tennise edetabelis 26. kohal olnud Kanepi on karjääri jooksul teeninud auhinnarahadena 1,8 miljonit dollarit. Seejuures on tema teenistus viimase aasta jooksul olnud 600 000 dollarit.

Kaia Kanepi jõudis sel aastal veerandfinaali nii Wimbledonis kui ka USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel. Samuti saavutas ta tänavu juulis Palermos oma esimese WTA tenniseturniiri võidu.

Hetkel kuum