• Jaga lugu:

  Kaia Kanepi teenis sel hooajal300 000 eurot

  Eesti parim naistennisist Kaia Kanepi teenis sel hooajal auhinnarahadena 421 000 dollarit ehk veidi üle 300 000 euro.

  Kogu karjääri jooksul on Kanepi WTA kodulehe andmeil auhinnarahadena teeninud 2,3 miljonit dollarit ehk 1,7 miljonit eurot.
  Üksikmänge on ta senise seisuga võitnud sel hooajal 24 ning kaotanud 19. Paarismängudes on tulemus viigis: 4:4. Viimati Moskva turniiril finaali jõudnud Kanepi asub hetkel maailma naiste edetabelis 34. positsioonil. Tema parim koht WTA tabelis oli 16., selle saavutas Kanepi tänavu veebruaris.
  Sel hooajal on WTA-l jäänud vaid aastalõputurniirid, kus Kanepi ei mängi. Küll osaleb ta veel ITFi turniiridel.
  WTA Touri turniiridelt on tal üks turniirivõit täiskasvanute hulgas üksikmängus, saavutatud mullu Itaalias Palermos.
  Lisaks on ta WTA Touri turniiridel jõudnud kolmel korral finaali (2006 Hasselt, 2008 Tokyo, 2011 Moskva) ja seitsmel korral poolfinaali. Suure Slämmi turniiridel on Kanepi jõudnud kolmel korral veerandfinaali (2008 Roland Garros, 2010 Wimbledon ja US Open).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.