• Jaga lugu:

  Ajakirjanikud ei saa korruptsioonile küüsi taha

  Korruptsiooniteemat devalveerib see, et ajakirjanikud ei suuda teemadega lõpuni minna, ütles Eesti Meedia juht Mart Kadastik.

  „Sellele ei järgne õiguskaitseorganite poolt mitte midagi. Inimeste jaoks pole see (korruptsiooni -toim) teema tüütav või väsinud, vaid jätkuvalt aktuaalne. Ajakirjandus ei suuda sinna piisavalt küüsi taha saada,“ ütles Kadastik.
  Kadastiku sõnul ei saa öelda, et mõni teema oleks ajakirjanduse üldises pildis rohkem kajastatud. Pigem sõltub hinnang inimesest endast. Need, keda huvitab sport, märkavad rohkem spordiuudiseid. „See on vaataja silmades, kui palju ta teatud teemasid märkab. Tihti ta ei tunnista, et see teema teda just huvitab,“ sõnas Kadastik.
  Kadastik ei näe ka vajadust rohkem naistele kirjutada, sest naised loevad niigi lehte rohkem, sest lehti loevad pigem kõrgharitud inimesed ja naistel on protsentuaalselt kõrgem haridustase.
  „Ka naine loeb lehte pigem ratsionaalse häälestatusega, mitte ei otsi ainult meelelahutust. Selleks on teised kanalid,“ sõnas Kadastik.
  Eilses TV3 vestlussaates „Kolmeraudne“ rääkis Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik „Eesti Ekspressi“ näitel, et inimesi ei üllata enam korruptsiooniteemad ja ajakirjandus peaks rohkem pakkuma lugemist naistele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.