• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hiinas kümne kuu tugevaim börsinädal

  Hiina aktsiaturg on tõusnud täna 2,1% ja vedanud nädalase plussi juba 6,9 protsendini. Finantsuudisteagentuuri Bloomberg andmeil oli viimati Hiina börsil selline nädalane hüpe 2009. aasta detsembris.

  Industrial & Commercial Bank of China ja China Construction Bank on kergitanud täna pangandussektori aktsiaid (tõus vastavalt 5,7% ja 5,5%), kuna Citigroup prognoosis, et Hiina pangad tulevad kolmandas kvartalis välja tugevate kasumikasvu numbritega. USA suurpank prognoosib Hiina pangandussektorile keskmiselt 32protsendist kasumikasvu.
  Hiina aktsiaturg on saanud täna hoogu juurde ka välisinvesteeringute näitajatest. Septembris voolas majandusse üle piiri raha juurde 8,38 miljardit dollarit ehk 6% enam kui aasta eest, näidates et välisinvestorite huvi Hiinasse investeerimise järgi püsib endiselt kõrge. UBS prognoosib, et väliskapitali vool võib veelgi kasvada, kuna investorid otsivad turgudelt kõrgemaid tootlusi. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Lauri Läänemets: küpse mõtlemisega ärieliit on hõivamas sotside valimisprogrammi
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Riigi uus radarisüsteem avab tuuleenergiale suure osa Mandri-Eestist
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.