• Jaga lugu:

  LHV hammas verel

  LHV lubab konkurentidelt nii palju tulevaste pensionäride raha enda juurde meelitada, et tõusta turul gigantide Swedbanki ja SEB järel pjedestaali kolmandaks ning kahekordistada senine turuosa.

  „Kui eelmisel aastal esitatud avalduste tulemusena kasvas LHV pensionifondi aktiivselt koguvate klientide arv 40%, siis sel aastal on kasv 50-60%, “ kommenteeris LHV Varahalduse juht Mihkel Oja.
  See tähendab, et ettevõtte II samba pensionifondide klientide arv kerkib ligi 60 000 ehk pea kümnendikuni turust. Oja kinnitusel esitatakse oktoobri lõpus tavaliselt kõige rohkem avaldusi, mistõttu on hetkel keeruline täpseid prognoose vahetusaja lõpuks raske teha.
  „Rääkides eesmärgist usume, et 2011. aasta esimeses pooles jõuab LHV pensionifondide turuosa 10%-ni,“ kommenteeris Oja panga tulevikuväljavaateid.
  Peamine põhjus, miks inimesed otsustavad LHV kasuks, on tema arvates pensionifondide senised tootlused ehk tulemused investeerimistegevusest. Need on ka näitajad, millele LHV oma viimaste kuude kampaaniad ehitab – personaalne müük kaubakeskustes, Radissoni hotelli või Osten Tori elumaja seinal enam kui 20 korruse kõrgune reklaambänner ning kasvutulpadega bussipeatused.
  Arvestades seda, et LHV keskmisel pensionikogujal on II samba pensionikontol ligi 33 000 krooni ning oletades, et uued juurdevõidetud kliendid on umbes sama rikkad võib LHV fondidesse liikuda Äripäeva analüütiku Raivo Sormuneni hinnangul järgmisel aastal juurde vähemalt 600 miljonit krooni. Täna kogub II samba pensionit läbi LHV 33 500 inimest ning panga poolt hallatava viie fondi varade maht on hetkel jõudnud 1,1 miljardi kroonini.
  Danske Capital AS-i tegevjuhi Silja Saare sõnul on võrreldes varasema aastaga aktiivsete pensionikogujate arv Sampo Pensionifondides jäänud samale tasemele ja ulatub hetkel 53 000 ehk aastaga muutusi ei ole. „Meie prognoosi kohaselt jääb meie juures aktiivselt pensionit koguvate klientide arv ka aastavahetuse saabudes sarnasesse suurusjärku,“ mainis Saar.
  Autor: Katariina Krjutškova, Birjo Must
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Saaremaa tehasega Incap läks Helsingi börsil lendu
Elektroonikatööstusettevõtte Incap aktsia võttis sel nädalal pärast poolaastatulemuste avaldamist Helsingi börsil tuule tiibadesse, kerkides enam kui 25 protsenti.
Elektroonikatööstusettevõtte Incap aktsia võttis sel nädalal pärast poolaastatulemuste avaldamist Helsingi börsil tuule tiibadesse, kerkides enam kui 25 protsenti.