Katre Pilvinski • 7. november 2010 kell 7:07

Saarlased on panka viinud 1,4 tonni münte

Kampaania “Mündid panka” raames on oktoobri lõpu seisuga kõige aktiivsemalt münte panka viidud Harjumaal – koguseliselt 26 tonni. Saare maakond on tagastusaktiivsuselt maakondade hulgas kuuendal kohal 1,4 tonniga.

Pangaliidu tegevdirektor Katrin Talihärm ütles Saarte Häälele, et müntide kogumise statistika põhineb kahe kõige laiema kontorivõrguga panga andmetel ning nende osas on aktiivset tagastust märgata tegelikult kõigis maakondades. Statistikast, mis Katrin Talihärm Saarte Häälele saatis, selgub, et Swedbanki kliendid olid seejuures münte tagastades mõnevõrra aktiivsemad kui SEB kliendid.

Oktoobri lõpuks oli Swedbanki Kuressaare ja Orissaare kontoritesse toodud ühtekokku 160 949 krooni ja 25 senti ning SEB kliendid olid Kuressaare kontorisse kuu aja jooksul toonud aga 53 000 krooni.

Hetkel kuum