• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Siemens rihib suurt käivet rohelisest energiast

  Siemens AG on plaaniks võtnud saavutada 2014. aastaks 40 miljardi euro suurune käive keskkonnale sõbralikemaid tehnoloogiaid tootes.

  Firma teatas täna, et septembris lõppenud fiskaalse aastaga küündis firma rohelise energia tehnoloogia tootmise käive 28 miljardi euroni, vahendab Bloomberg. Firma eelnevalt lootis ületada 25 miljardi eurose käibe aastaks 2011.
  Siemensi taastuvenergia üksus teenis kolmandas kvartalis kõigist 14 üksusest kõige suuremat tulu ning firma loodab, et aasta viimases kvartalis kasvab tellimuste ja müügi hulk veelgi.
  Ometi pole Siemens ainus suurt tegija taastuvenergia segmendis, sest oma osa soovib ka General Electric. GE investeerib rohelisse energiasse 2015. aastani ligi kümme miljardit dollarit, lootes juba sel aastal teenida üle 14 miljardi euro.
  Me tahame ja me ka suurendame enda edu meie lähimate ja tähtsaimate rivaalide ees, ütles Siemensi juhatuse liige tänases pressiteates.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.