• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soomlased kritiseerivad Reformierakonda

  Soome väikesi pruulikodasid ühendav väikepruulikodade liit ning õlletarbijaid ja -sõpru ühendav Õlleliit on väga mures Eesti väikeste õlletootjate tuleviku pärast.

  Soome õlletarbijaid esindava Õlleliidu arvates ähvardavad Reformierakond ja Eesti ametnikud väikepruulikodade julma maksustamisega hävida üle 1000 aasta vana katkematu õllevalmistamise traditsiooni, mille üle võib kogu Eesti uhke olla, edastas Delfi.
  „Ehkki vallutajad on pidevalt üritanud Eesti kultuuri ja rahva hinge lämmatada, on kultuuriga kokku kuuluv kohalik õlu need repressioonid üle elanud. On üllatav, et eestlased ise tahavad teha seda, mis alistajatel ei õnnestunud,” ütles Soome Õlleliidu esimees Jari Vaara.
  Soomes saavad maksusoodustust kõik vähem kui 10 miljonit liitrit õlut aastas tootvad pruulikojad ja maksusoodustus on seda suurem, mida väiksem on aastatoodang.
  Äripäev kirjutas eelmisel nädalal artikli materjali põhjal, mille kohaselt luhtas Reformierakonnast tulnud käsk Eesti väikeõlletootjate ootused. Reformierakonnast tulnud käsk oli sündinud valimiseelses võitluses ja kartusest, et võimuerakonda hakatakse seaduse vastuvõtmisel süüdistama alkoholismi soodustamises. Samuti nentisid väiketootjad, et sisuliselt pole ministeeriumis väiketootjate ettepanekutesse süvenenudki.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.