Katre Pilvinski • 11. november 2010 kell 12:40

Lõugas ja Songisepp said ametist priiks

Eelmisel nädalal vallandas transpordiameti juhataja Andres Harjo ametist pistisekahtlustusega Vello Lõugase ning omal soovil lahkus ametist ka Mati Songisepp, kirjutas Eesti Päevaleht.

Äripäev kirjutas septembris, et keskerakondlane, transpordiameti liiklusteenistuse direktor Mati Songisepp võttis Põhja ringkonnaprokurör Kristel Siitam-Nyiri sõnul pistist 200 000-300 000 krooni piires.

Pistise andmises kahtlustav Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juht Vello Lõugas sai prokuratuuri andmeil pistist nii sularahas, kui ka talle maksti kinni auto. "Pistis seisnes osaliselt sularahas – see summa jäi alla 20 000 krooni,“ avalikustas Siitam-Nyiri. „Ja samuti on kinni makstud temale soetatud sõiduk ja selle maksumus oli üle 100 000 krooni.“

 

 

 

Hetkel kuum