• Jaga lugu:

  Sihtasutuse Meie Inimesed juht siirdub eraettevõtlusse

  Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse Meie Inimesed juhataja aastast 2005 Tanel Mätlik lahkub novembri lõpus ametist seoses siirdumisega uuele tööle.

  Mätlik ei soostunud uut töökohta nimetama. „Lähen erasektorisse,“ jäi ta napisõnaliseks. „Täpsemalt öelda ei saa, sest tööleping on alla kirjutamata veel.“
  Mätlik juhtis alates 2005. aastast Mitte-eestlaste Integratsiooni Sihtasutust, mis muutis 2008. aastal nime Integratsiooni Sihtasutuseks. Pärast Integratsiooni Sihtasutuse ja Eesti Migratsioonifondi ühinemist 1. jaanuaril 2010 jätkas Mätlik uuenenud asutuse juhina.
  Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse Meie Inimesed nõukogu pani neljapäeval töökuulutusportaali cv.ee üles kuulutuse, milles otsitakse sihtasutusele uut juhti.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.