Rait Rebane • 30. november 2010 kell 18:14

GM palkab 1000 inseneri

Täna teatas Ühendriikide autotootja General Motors, et palkab ligi 1000 inseneri lisaks, et arendada elektriautode akutehnoloogiat.

Elektriautod muutuvad üha populaarsemaks ning autotootjad näevad suurt vaeva, et kanda kinnitada uuel turul. Täna teatas Ühendriikide autotootja General Motors, et Detroiti arenduskeskusesse palgatakse lisaks 1000 inseneri, et arendada  akutehnoloogiat hübriid-, elektri- ja vesinikautodele.

GM-i tegevjuht Dan Akerson teatas täna Chevrolet Volti tehases peetud tseremoonial, et uued insenerid ja teadlased aitavad arendada paremaid akutehnoloogiais elektrimootoritele. Palkamine hakkab kohe ja kestab 2012 aastani.

„Elektriautod on arenev turg globaalsel autoturul, ja uus Chevrolet Volt on esimene samm pikal teekonnal välja arendada tehnoloogia meie ettevõttes.” ütles Dan Akerson.

Täna on GM-i aktsia surunud vastu üldisele langusele, pärastlõunaks on hind kerkinud 1,1 protsenti 34,17 dollarile.

Hetkel kuum