• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaata, kes on valimistel Reformierakonna esinumbrid  

  Reformierakond avalikustas täna tuleva aasta märtsi 2011. aasta võimalikud esikandidaadid.

  Peaminister ja erakonna esimees Andrus Ansip on esikandidaat Harju- ja Raplamaal, sotsiaalminister Hanno Pevkur Lääne-Virumaal, välisminister Urmas Paet Tallinnas Mustamäe ja Nõmme linnaosas, keskkonnaminister Jaanus Tamkivi Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal, teatas erakond.
  Rahandusminister Jürgen Ligi on erakonna esikandidaat Järva- ja Viljandimaal, kultuuriminister Laine Jänes Tartumaal ning justiitsminister Rein Lang Pärnumaal.
  Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland kandideerib Ida-Virumaa esinumbrina. Riigikogu rahanduskomisjoni esimees Taavi Rõivas on Tallinna Haabersti, Põhja-Talinna ja Kristiine linnaosa esikandidaat, riigikogu esimene aseesimees Keit Pentus aga Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosa esikandidaat. Riigikogu liige Igor Gräzin on Jõgeva- ja Tartumaa esinumber ning Tallinna linnavolikogu liige Valdo Randpere Võru-, Valga- ja Põlvamaa esikandidaat.
  Reformierakonna pressiesindaja Silver Pukk selgitas Äripäevale, et reformierakonna lõplik valimisnimekiri ja kandidaatide järjestus selgub sisevalimiste tulemusena. Sisevalimised algavad 6. detsembril 2010 ja lõplik kandideerijate nimekiri kinnitatakse 15. jaanuaril 2011 erakonna üldkogul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.