• Jaga lugu:

  Võhu Vein müüdi välismaalastele

  Võhu Veini uued omanikud on Shakhin Gasymov, Ruslan Gasymov, Mashkyur Gasymov, Gasymali Gasymov ja Dzhalal Gazymov.
  "Äris on üks reegel: rahal ei ole rahvust, raha kas on või seda ei ole ning kui raha siduda rahvusega, siis see on kõige rumalam tegu, mida üldse teha saab," kommenteeris Võhu Veini juhatuse esimees Raul Aak uute omanike päritolu.
  Aagi arvates on suurepärane, et Võhu Vein on leidnud endale uued omanikud, kellel on huvi investeerida, luua töökohti ja toota ekspordiks.
  Aak rõhutas, et Võhu Vein on muutnud aasta jooksul üle 90% oma sortimendist ning teinud tööd tuleviku jaoks.
  Haljase juhatuse liige Tatjana Godõreva kinnitas, et ettevõtte otsustati maha müüa seepärast, et leiti potentsiaalseid investoreid, kes hakkavad veiniettevõtet arendama.
  Prognoos on, et ettevõtte tootmine ja käive suureneb umbes 100-200% võrra.
  Eelmise majandusaastal oli Võhu Veini käive 5,3 miljonit krooni ja kahjum 1,2 miljonit krooni. "Võhu Vein peaks majandusaasta lõpus ikka kasumisse jõudma," ütles Aak.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.