Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rakvere Lihakombinaadis täna tootmist ei toimu

  Rakvere Lihakombinaadis jäeti tänane tootmispäev ära ning lükati see töötajate nappuse tõttu edasi pühapäevaks.

  “Üldiselt on meil kehvad lood. Tootmine on halvatud tänu sellele, et inimesed ei jõua tööle kohale ja mõned jäid juba eile töölt ära minnes Narva maanteele kinni,” rääkis lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere.
  Ettevõtte logistikadirektor Tarmo Rei kinnitusel tegeletakse pidevalt sellega, et saada ladudest kaubad laiali veetud. “Muidugi on kõige raskemad lumeolud sattunud siia Ida- ja Lääne-Virumaale. See tähendab, et autodel on laadimiseni jõudmine raskendatud ja samuti on nende väljumine olnud väga raskete teeolude tõttu problemaatiline,” selgitas olukorda Rei, kelle kinnitusel pole kõik autod siiani liikuma saanud.
  Praegu olen ise autoroolis ja sõidan Rakvere poole, läbisin Loobu risti läbinud ning võrreldes Tallinnaga  on ilmastikuolud hulga raskemad ja autod liiguvad teosammul, lisas Rei.
  Ettevõtte kahjusid Rei hinnata ei oska ja usub, et pigem ei ole tegemist suurte summadega. “Eks need kahjud on nii ja naa asi - kui kaubad hilinevad poodidesse, siis ega klient ka ju hetkel väga poodi asju ostma ei tõtta. Kõik ümberkorralduslikud asjad viivad tööprotsessid rütmist välja ja need tekitavad mõningat kulu,” lausus Rei.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Euroopa aktsiaturud on tugevas languses
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.