• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rein Kilk eelistanuksJaan Puusaagi

  Kui ma peaksin reastama lõppeva aasta tegijaid ettevõtluses, siis kaks esimest oleksid Krimelte juht Jaan Puusaag ja Ukrainas kinnisvaraäri ajav Hillar Teder, ütles Aasta Ärimees 1995 Rein Kilk.

  "Mina paneksin Puusaagi Tederist ettepoole, sest Puusaag on tegutsemiskoha järgi ikkagi läbi ja lõhki Eesti mees," põhjendas Kilk. "Puusaag toodab Eestis ja müüb edukalt välisturgudel, sealhulgas väga kaugetel. Ta loob suurt lisandväärtust Eesti jaoks."
  Kilgi kinnitusel on tema jaoks oluline nende kahe ärimehe hindamisel ka see, et ühte ta tunneb ja teist ei tunne. "Tunnen Puusaagi isiklikult, ta jätab väga hea mulje: on rahulik vend, toimekas, mõistlik ning perekeskne," iseloomustas Kilk. "Samas Tederit ma ei tunne. Ma isegi mõtlen, kas ma üldse kunagi olen temaga vestelnud. Seetõttu on mul raske teda iseloomustada. Tean teda vaid ajakirjandusest loetu põhjal, et ta on mees, kes tõusis põrmust justkui fööniks."
  Kilk lisas muigvelsui, et kui peaks veel kedagi pakkuma, siis tsiteeriks ta Raja Teelet ja ütleks, et võib-olla pakuks iseennastki.
  "Lõppev aasta on väga hea olnud – üks paremaid, mis mul üldse olnud on," lausus Kilk. "Näiteks Pärnu sadam on korda saanud ning isegi mulle on efektiivsuse kasv muljetavaldav. Oluliselt on kasvanud saetööstuse mahud ja loodav lisandväärtus tänu uutele investeeringutele. Weroli tehasele ehitame uut tootmisüksust ehk sisuliselt tehase uut südant."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.