• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tarmo Noop hindab Jürgen Ligi tööd

  Mina tooksin esile meie valitsuse tervikuna ja konkreetsemalt rahandusminister Jürgen Ligi kui ärimaailma olulise mõjutaja, vastas aasta ärimees 2000, ASi A Le Coq juhataja Tarmo Noop päevaküsimusele.

  "Ja seda selle eest, mis on euro nimel tehtud, samuti tasakaalustatud riigieelarve eest," põhjendas Noop. "Kui vaadata, mis teised maad on teinud, siis see (meie eelarve – toim.) on saavutus omaette. Meil on riigieelarve küll väikeses miinuses, aga see miinus on üliväike. Ja kindlasti hakkab euro mastaapsemalt mõjutama Eesti ärikeskkonda ja majanduskeskkonda."
  Tarmo Noop soovis esile tõsta ka ASi Eesti Energia juhti Sandor Liivet ja ASi Tallinna Sadam juhti Ain Kaljuranda. "Eesti Energia on väga tõhusalt ja agressiivselt arenenud naaberturgudele ehk Lätti ja Leetu," lausus Noop ning lisas, et Kaljuranda tõstab ta esile transiidi taastamise eest.
  Noobi kinnitusel on ta Hillar Tederi valimisega aasta ärimeheks sada protsenti nõus. "Teder on kõige mastaapsem Eesti kapitali laiendaja endises idablokimaades," rääkis Noop. "Need summad, mida ta liigutab, ja riskid, mida ta võtab, on ikka väga suured, aga need on end hästi õigustanud."
  Äripäev küsis kunagistelt aasta ärimeestelt, keda nemad peavad lõppeva aasta tegijaks ettevõtluses ning mida nad arvavad tänavusest aasta ärimehest Hillar Tederist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.