• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oliver Kruuda: kriisi perfektne üleelaja on Toomas Annus

  Majanduskriisi perfektseim üleelaja on Toomas Annus, vastas aasta ärimees 2002 Oliver Kruuda palvele nimetada selle aasta tegija ettevõtluses.

  Kruuda sõnul avaldab muljet see, kuidas Annus on suutnud majanduskriisist vägagi likviidsena välja tulla.
  "Kusjuures Merko oleks võinud veel palju paremas seisus olla, kui oleks võitnud kõik need konkursid Baltikumis, mis ta jamade tõttu kaotas," rõhutas Kruuda. "Rumalate kohtuvaidluste pärast annulleeriti Merkol ju mitmed konkursid Lätis ja Leedus ning paljudele konkurssidele ei lastud neid isegi osalema. Merko oleks võinud ju väga palju raha teistest riikidest koju tuua ehk oleks väga head eksporti teinud. Mingisuguse sisepoliitilise võitluse pärast jäi palju raha teenimata Eestile."
  Äripäev küsis kunagistelt aasta ärimeestelt, keda nemad peavad lõppeva aasta tegijaks ettevõtluses ning mida nad arvavad tänavusest aasta ärimehest Hillar Tederist.
  Kruuda hinnangul on Hillar Tederi valik igal juhul õige. "Tegu on ääretult tugeva persooniga," tunnustas Kruuda. "Ega tal lihtne ei olnud, kui kõik alt ära hüppasid ja oma lubadusi õigel ajal ei täitnud. Ometi on Teder kõik ilusti korda saanud," rääkis ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Võimude põimumise räpane pesu vajab puhtaks küürimist
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Swedbank tõstis Šiauliai Panga aktsia hinnasihti Tõusuruumi nähakse 34%
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Emöke Sogenbits: õige firmade kukkumine ootab meid veel ees
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".