Alyona Stadnik • 31. detsember 2010 kell 7:14

EMHI: Uusaastaööl on oodata lumetormi

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi andmetel on reede hommikupoolik on pilves ning lumesajuga, Lääne-Eestis tuiskab kergelt ning Uusaastaööl pilvesisus tiheneb ja hakkab tuiskama.

Täna pärastlõunal pilvkate hõreneb ning suurem sadu taandub kagu poole. Ida-Eestis puhub tuul lõunakaarest 2-8 m/s, Lääne-Eestis loodest 5-10, rannikul puhanguti 12-14 m/s. Pärastlõunal nõrgeneb veidi lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on -4..-10, saartel 0..-3°C.

Uusaasta öösel pilvisus tiheneb, pärast keskööd hakkab Lääne-Eestis lund sadama ja tuiskama.

Homme hommikul sadu levib itta. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel puhanguti 14 m/s. Hommikuks pöördub tuul kagusse ning tugevneb 7-12, saartel, rannikul 12-17, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on -5..-10, saartel 0..-3°C.

Hetkel kuum