Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilutulestikku tasub jälgida Tallinnas Pirita teelt

  Tänaöise ilutulestiku nägemiseks on üks parimaid vaatekohti Russalka monumendi lähistele Pirita teel.

  Keskööl Tallinna lahe kohal lahvatav ilutulestik laiub 300 meetril ning ulatub kuni 200 meetri kõrgusele, maalides öise mere kohale vaatemängulised valguspildid ning lõppedes kuldse tulemerega, teatas kultuuripealinna projekti vedav sihtasutus Tallinn 2011.
  ETV kannab hoolt, et aastavahetusel Tallinna lahel lahvatav tuleshow jõuaks nii Teatri väljakule püstitatud ekraanidele kui ka iga televaatajani.
  Täna õhtul kell 22.30 Teatri väljakul algav ning südaööl kulmineeruv Euroopa kultuuripealinna aasta avatseremoonia jõuab otse-eetris kümnete miljonite eurooplasteni.
  Lisaks Tallinnasse saabunud rahvusvahelisele pressile, välisagentuuridele ja telekanalitele nagu CNN, Reuters, BBC, France24, ZDF ja ARD jõuavad Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 avapidustused otsepildis ka Euroopa Ringhäälingute Liidu (EBU) liikmeteni. Aastavahetushetkel Tallinnast Teatri väljakult edastatava ETV telepildi vastu on huvi tundnud 70 EBU telekanalit üle Euroopa.
  Kultuuripealinna aasta avatseremooniat juhivad Lenna Kuurmaa ja Urmas Vaino. Peo keskmes on Teatri väljakul esinevad IIRIS, Kukerpillid ja Tanel Padar & The Sun. Laulmas kuuleb ka ühte peo juhti Lenna Kuurmaad, kes astub laval üles koos Ott Leplandi ja Tanel Padar & The Suniga.
  Hüvastijätuks 2010. aasta kultuuripealinnadele Ruhrile, Pécsile ja Istanbulile jõuab tund enne südaööd publikuni Katrin Essensoni lavastatud ning koostöös MTÜ Kirbutsirkuse, Trikivabriku ja Trumm-It’iga valminud heli-, valgus- ja tuleshow, mille muusikalise kujunduse on loonud Janno Sooäär ehk andekas DJ Quest. Sooäär on ka vahetult pärast südaööd Solarise katuselt süttiva ilutulestiku muusikalise kujunduse autor.
  Kuna Teatri väljakul toimuva näol on tegemist ETV ülekandega, siis paluvad korraldajad peole tulijal tungivalt kõik pürotehnilised vahendid koju jätta. Ühtlasi palutakse silmas pidada, et alates kella 18 õhtul on Teatri väljak ja selle lähiümbrus liiklusele suletud. Kohapeal on avatud kultuurikioskid, kus müüakse sooja sööki ja jooki.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Müller ei toeta kiiret intressitõusu
Euroopa Keskpank peaks Eesti Panga juhi Madis Mülleri sõnul kinni pidama oma plaanist alustada intressimäära tõstmist esialgu veerandpunktise tõusuga, vahendab Bloomberg.
Euroopa Keskpank peaks Eesti Panga juhi Madis Mülleri sõnul kinni pidama oma plaanist alustada intressimäära tõstmist esialgu veerandpunktise tõusuga, vahendab Bloomberg.
Teedefirma prognoosib taristuehitusse raskusi
Teedefirma Trev-2 kasvatas aastaga käivet pea kümnendiku võrra, suurenes ka kasum.
Teedefirma Trev-2 kasvatas aastaga käivet pea kümnendiku võrra, suurenes ka kasum.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.