Tartu lumehunnikud ähvardavad ärid pankrotti viia

Anu Jõgi 09. jaanuar 2011, 14:10

Tartu Raekoja platsil kõrguvad enam kui kolmemeetrised lumehunnikud, mis varjavad nii Raekoja platsil oleva lodja kui ka jõulukuuse ning ka Raekoja platsil asuvate kaupluste ja kohvikute sissepääsud, kirjutab Delfi.

"Lumehanged varjavad kaupluste vaateaknaid, nii et kliendid ei leia enam teed ostukohta," ütles raeplatsil poode Rae Käsitöö ja Eva Parfümeeria pidav Tairi Leis.  "Käive on meeletult langenud, inimesed ei leia lumekuhjade tagant poodi üles."

"Kuu aega tagasi kirjutasin Tartu linna majandusosakonnale ametliku pöördumise palvega likvideerida tollal veel väike lumekuhi. Avaldus võeti vastu, kinnitusega, et selle probleemiga juba tegeletakse, kuid tänase päevani ei ole tulnud linnavalitsuselt ühtki tagasisidet ega vastust, rääkimata lumekuhjade teisaldamisest," ütles Leis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. January 2011, 14:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing