J.P. Morgan alandas Wal-Marti reitingut

Rait Rebane 14. veebruar 2011, 21:04

Maailma suurima jaemüüja Wal-Marti aktsia alustas nädalat langusega, kuna J.P. Morgani analüütik alandas ettevõtte aktsiareitingut.

J.P. Morgani analüütiku sõnul ei ole ettevõttes viimasel ajal toimunud ühtegi sellist muutust, mis viiks ettevõtte aktsia ülesse 45-60 dollari hinnavahemikust, kus see juba ligi 10 aastat on kõikunud. Sel aastal on jaemüüja aktsia kerkinud ligi 2 protsenti.

J.P. Morgan analüütiku, kes alandas aktsiareitingut „neutrali” pealt „overweight” tasemele, sõnul pole otsus otseselt seotud peatselt avaldatavate kvartalitulemustega. Samas usub analüütik, et Wal-Martil kolme kuu tulemused ei valmista suuremaid üllatusi.

„Murettekitavad probleemid nagu hinnatõus ning turuosa kaotamine jätkuvad ka 2011. aastal,” teatas mees.

Täna pärastlõunaks on Wal-Marti aktsia kukkunud 1,71 protsenti 54,74 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2011, 21:04
Otsi:

Ava täpsem otsing