Ida-Virumaa ettevõtja loodab noorte valijate peale

Väinu Rozental 05. märts 2011, 14:30

Erakond leidis, et mina kui meie piirkonna kõige noorem liige võiksin kandideerida, põhjendas ehitusfirma OÜ Sepmar omanik ja juht, keskerakondlane Alar Seppern, miks ta kandideerib riigikokku.

„Püüan saada noorte valijate hääli,“ tõi Seppern välja oma peamise trumbi. „Mul on noortega väga head suhted ja suurem osa Ida-Virumaa noortest tunneb mind. Olen varem väga palju üritusi noortele korraldanud, näiteks diskosid. Samuti tuntakse mind kui sportlast, olen tegelenud male ja poksiga ning mänginud jalgpalli.“

Üle kümne aasta Keskerakonna liikmena tegutsenud Seppern kandideerib riigikokku esimest korda. Küll on ta aga Jõhvi vallavolikogu praeguse koosseisu liige.

Seppern asub Keskerakonna üleriigilises nimekirjas 116. kohal ja ringkonna nimekirjas 9. kohal. Oma šansse valituks saada ei soovi ta kommenteerida. „Kui ma siiski Toompeale peaksin saama, siis ettevõte unarusse ei jää ja tegutseb edasi,“ möönis Seppern. „Mul on väga hea partner, kes toetab ja aitab mind.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2011, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing