Hänni: pärast võib tulla kergendusralli

Raivo Sormunen, Silvia Kruusmaa 16. märts 2011, 07:30

Kawe Kapital portfellihaldur Kristjan Hänni leiab, et senikaua, kui tuumajaama pole kontrolli alla saadud, ei suuda turg veel kogu sellele õnnetuste jadale lõpphinda oletada.

"Riskide vähendamine on määramatuse olukorras tavapärane käitumine. Kohe, kui olukord tundub jälle Jaapanis normaliseerumist lubavat, tuleb turgudel tõenäoliselt kergendusralli. Kindlasti ei peaks tuumaenergiaga seotud sektoreid vältima, sisulist kiirelt kättesaadavat alternatiivi pole nii lihtne leida," selgitas Hänni.

Hänni sõnul soetas eile fond DAX-i (Saksa aktsiaturgu liikumusi peegeldav börsil kaubeldav fond) , Fortumit, Tallinkit. "Võib olla muidugi vara, aga tahaks selle korrektsiooni jooksul täisinvesteeritud saada. Näiteks fondis oli eile veel 20% vaba raha," märkis portfellihaldur.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. March 2011, 11:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing