Tallinnas maailma odavaim öö

Birjo Must 22. märts 2011, 00:00

Suure konkurentsi tõttu on neljatärnimajutuse hinnad Eestis tõepoolest väga madalad, kommenteeris Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu ja Nordic Hotelsi juht Feliks Mägus. "Väga suure tõenäosusega on see tingitud sellest, et vahetult enne masu lisandus Tallinna hotelliturule suur hulk uusi neljatärnihotelle," rääkis ta. "Kui masu algas, siis tõi see kaasa nõudluse languse. Turul algas klientide pärast väga suur konkurents, mis omakorda viis hinnad umbes 30-40 protsenti alla."

Tallinnas on Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu andmeil on kuus neljatärnihotelli: Olümpia, Forum, Ülemiste, Euroopa, St. Petersbourg ja Reval Park.

Madalate hindade aeg ei saa Mäguse sõnul kaua kesta. "Vaatamata sellele, et sisendkulude tase on viimasel ajal olulisel määral tõusnud, pole suure konkurentsi tõttu õnnestunud hindu eriti tõsta," rääkis ta. Samas on viimase poole aasta jooksul siiski näha väikest tõusutrendi ja see kindlasti jätkub. Mägus ootab tänavu vähemalt 10protsendist hinnatõusu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing