Krediidipanga aktsionärid jätsid kasumi jaotamata

Indrek Kald 31. märts 2011, 11:17

Eilsel Krediidipanga aktsionäride korralisel koosolekul otsustasid omanikud panga mulluse kasumi arvel suurendada reservkapitali, enamuse kasumist aga jätta jaotamata.

Krediidipanga 2010. aasta kasum oli 9,5 miljonit krooni, millest reservkapitali kantakse 0,48 miljonit, ülejäänu jääb jaotamata. Sellega kasvab Krediidipanga reservkapital ligi 27 miljoni kroonini. Majandusaasta aruande kiitsid aktsionärid heaks.

"Aktsionärid jäid üldiselt panga tulemustega rahule. Eelmisel aastal jõudis Krediidipank taas kasumisse, võitsime juurde ligi 4000 uut klienti ja eraisikute hoiuste maht kasvas rekordilise tulemuseni – 1,68 miljardi kroonini," ütles panga juht Andrus Kluge.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2011, 11:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing