Keila haigla skandaalne juht jätkab Hiiul

Katre Pilvinski 07. mai 2011, 10:40

Eile otsustas Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatus pikendada Keila järelravi- ja hoolduskliiniku üle järelevalvet tegeva sisejuurdluskomisjoni tööd, ajakirjanduses ebapädevas ja julmas käitumises süüdistatud kliiniku juht Andres Peri jätkab Hiiul sama kliiniku juhtimist, kirjutas Postimees.

Põhja-Eesti regionaalhaiglas (PERH) moodustati aprilli alguses komisjon, mille eesmärk on saada vastused mitmele meedias kajastatud küsimusele.

"Kas 6. aprilli ETV saates "Pealtnägija" kajastatud Valve Roosalu ravimisel on tehtud ravivigu (eksitud tõenduspõhise meditsiini meetodite rakendamisel) või õendusabi vigu; kas antud juhtumil on tegemist hoolimatu suhtumisega patsienti; kas personal on eksinud käitumise osas?" loetles PERHi kommunikatsioonijuht Inga Lill.

"Kuna viimase kuu jooksul on laekunud täiendavat infot Keila haiglas toimunu kohta, siis paluti komisjonil kontrollida ja arvestada ka seda oma töös ja järelduste tegemisel. Seoses sellega pikendati sisejuurdlust läbi viiva komisjoni tööd 19. maini," lisas Lill.

Kliiniku juhataja kt Andres Peri või mõne teise töötaja jätkamise suhtes ei langetata otsust enne, kui komisjon on oma töö teinud.


 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2011, 10:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing