Sügisene melanhoolia

Andres Haabu 14. oktoober 2011, 00:00

Sügisesse sobival maalähedase kõlaga plaadil on Kanadast pärit Feist väga heas vormis. Folki ja indie't viljeleva Leslie Feisti eelmise albumi "The Reminder" ilmumisest on möödas neli aastat. Uut kogumikku iseloomustab kaldumine varasemalt sujuvalt džässirajalt veidi rustikaalse kantrimaiguga muusika juurde.

Albumi sulatavad kokku Feistile omane pehmekõlaline kitarr ja aeg-ajalt vahele kõlav viiul. Kostub ka klarnetit meenutavaid kõlkse ning voogavat bassivoolu. Lugu "Anti-Pioneer" sarnaneb vaikse ja melanhoolse olekuga Feisti varasema loominguga. Hästi meeldib ka rännakul olemisena mõjuv "The Bad In Each Other".

Säärast kõigile meeldivat pala nagu "1234" ei paista seekord olevat. Plaat sisaldab korralikku kantrimaigulist folkdžässi, ent tipu puudumise tõttu jääb lõpptulemus veidi tuhmimaks kui eelmine album.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing