Kristo Kiviorg • 18 oktoober 2011

Ain Heinmäe: meil on järgmisel aastal põhjust mõõdukaks optimismiks

"Eelmine aasta oli väga hea. Teiste õnnetus on meie õnn - meil oli palju plaanivälist laevade renoveerimist. Reisilaevanduses ei toimu midagi uut. Kasvab kõik, mis on off-shore-valdkonna, nafta ja õliga seotud. Need on uued naftaplatvormid ja varustuslaevad. Kui kusagil leitakse uus naftaleiukoht, siis meie jaoks tähendab see ainult head, sest tööd ja leiba tuleb juurde," kommenteeris laevade, ujuvplatvormide ja -vahendite ümberehituse ja remondiga tegeleva OÜ Alandia Engineering Estonia tegevjuht Ain Heinmäe.

Ta lisas, et on järgmise aasta majandusnäitajate suhtes mõõdukalt optimistlik.

Heinmäe prognoosis, et tänavune käibe kasv on sarnane möödunud aasta omaga. 2009. ja 2010. aasta võrdluses suurenes ettevõtte käive peaaegu kaks ja pool korda, millega metalli- ja masinatööstusettevõtete edetabelis jagati 6.-7. kohta.

Hetkel kuum