• Jaga lugu:

  Volkswageni kasum +46%

  Euroopa suurima autotootja Volkswageni kolmanda kvartali ärikasum kasvas aastaga 46 protsenti, vahendab Bloomberg.

  Ärikasum kerkis 1,99 miljardilt eurolt 2,89 miljardile, ületades analüütikute 2,61 miljardi eurost prognoosi. Ettevõtte käive kasvas 25 protsenti, 38,5 miljardile eurole.
  Volkswagen laieneb Hiinas ja USAs, plaanides mööduda maailma suurimast autotootjast Toyotast. Ettevõte plaanib palgata 2018. aastani enam kui 50 000 töötajat, tootmaks üle kümne miljoni auto aastas.
  Selle aasta tootmiseesmärk on Volkswagenil rekordilised kaheksa miljonit sõidukit, mis tähendaks 11protsendist kasvu. Ettevõte viisaastakuplaan näeb ette rekordilise 62,4 miljardi euro investeerimist tehastesse, uutesse mudelitesse ning uurimis- ja arendustegevusse.
  Volkswageni aktsia hind tõusis 6,6 protsenti, 125,95 eurole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.