• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa börsid on valdavalt rohelised

  Euroopa aktsiaturud on valdavalt tõusmas, kuna Kreeka vähendas korratu maksujõuetuse riski loobudes referendumist.

  Prantsuse luksuskaupade tootja Hermes Internationali aktsia tõusis 0,6 protsenti, 246,10 eurole. Ettevõte tõstis kogu aasta käibeprognoosi. Maailma suurima tsemenditootja Lafarge aktsia rallis 5,6 protsenti, 31,085 eurole.
  Ettevõte teenis kolmandas kvartalis analüütikute prognoositust suurema kasumi. Seevastu Saksamaa suuruselt teise panga Commerzbanki aktsia hind langes 5,5 protsenti, 1,675 eurole. Pank teatas oodatust suuremast kvartalikahjumist, kuna kandis maha Kreeka valitsuse võlakirjade väärtust.
  Euro Stoxx 50 indeks tõusis 0,4 protsenti, Suurbritannia 0,5 protsenti, Prantsusmaa 0,3 protsenti, Hispaania 0,7 protsenti, Itaalia 0,5 protsenti ja Rootsi 0,3 protsenti. Saksamaa aktsiaturg aga langes 0,4 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Tallinna börs lükkas Balti indeksi hooga ülesmäge
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.