Kreekal veel üks uus peaministri kandidaat

Maarja-Liis Mitri 09. november 2011, 18:25

Kreeka parteiliidrid jõudsid kokkuleppele, et riigi uut koalitsioonivalitsust hakkab juhtima praegune parlamendi spiiker Filippos Petsalnikos, vahendab Reuters kahte anonüümset parteiallikat.

„Me saavutasime Petsalnikose osas kokkuleppe, kuid enne kui viimane kohtub presidendiga, võib olukord veel muutuda, " ütles anonüümsust palunud parteiallikas, kes on uudisteagentuuri Reuters sõnul sotsiaaldemokraatide ja konservatiivse opositsiooni vahel toimuvate kõnelustega hästi kursis.

Lahkuv peaminister George Papandreou ja opositsiooni liider Antonis Samaras peavad läbirääkimisi Kreeka uue valitsusjuhi üle juba pühapäeva õhtust alates. Siiamaani on potentsiaalsete kandidaatidena välja pakutud riigi rahandusministrit Evangelos Venizelost, Euroopa Keskpanga endist asepresidenti Lukas Papademost ja täna avaldatud teadete kohaselt ka Euroopa Kohtu presidenti Vassilios Skuorist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. November 2011, 19:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing