• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Inimeste janu luksuse järele aitab Burberryt

  Burberry teatas täna 41% kasvanud esimese poolaasta puhaskasumist tänu ülemaailmsele nõudlusele firma luksuskaupade järele.

  Peamiselt riietele keskenduv Burberry teenis esimese poolaastaga 26% rohkem EBIT kasumit, mis on tööstusharus enimjälgitav number, ehk 162 miljonit naelsterlingit, kirjutab Wall Street Journal. Analüütikud ootasid keskmiselt 160,3 miljoni naelast kasumit.
  Kuue kuuga kasvas Burberry puhaskasum 41%, 117,2 miljoni naelani, olles eelmine aasta veel 81,7 miljonit naela. Firma käive kasvas aastaga 29% võrra, 830 miljoni naelani.
  Luksuskaupade jaemüüjad on tunnistajaks olnud tugevale kannapöördele kogu sektoris, mille kasvu veavad eelkõige arenenud turud eesotsas Hiinaga. Aasia gigant on pakkumas võimalust firmadel tugevalt müüki kasvatada ning lisaks tulevad Hiina turistid Euroopasse luksuskaupu ostma.
  Burberry tegevjuht Angela Ahrendts ütles, et kasv tuli kõigist divisjonidest, kõigil turgudel ja igast tootest ning firma on viimaks nägemas esimesi vilju viis aastat kestnud investeeringutelt taristusse.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.