• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tarbijakaitseamet hoiatab kiirlaenuandja BongaBonga eest

  Tavapärase reklaamijärelevalve käigus Facebookis avastas tarbijakaitseamet reklaamiseadusega vastuolus oleva finantsteenuse reklaami, milles kiirlaenu andja BB Finance OÜ (BongaBonga) jättis avaldamata andmed krediidikulukuse keskmise määra osas ning puudus ka üleskutse tutvuda lepingu tingimustega ja konsulteerida asjatundjaga.

  Samuti tuvastas tarbijakaitseamet menetlust algatades, et BongaBonga juhatuse liikmete volitused on äriregistriandmete kohaselt lõppenud juba 25.10.2010. 
  Tarbijakaitseamet juhib tarbijate tähelepanu, et BongaBongal puudub 02.12.2011 seisuga äriregistri teabesüsteemi andmetel juhatus, kes vastutab ettevõtte tegevuse sh krediidilepingute sõlmimise, reklaamikampaaniate jm tegevuse eest.
  Tarbijakaitseameti peadirektor Andres Sooniste selgitas: "Ettevõte, kes ei ole võimeline täitma lihtsamaidki äriõigusest tulenevaid, sh finantsreklaamile kehtestatud elementaarseid nõudeid, ei saa olla usaldusväärne partner oma klientidele.“
  Tarbijakaitseamet hoiatab, et sõlmides laenulepingut ettevõttega, kellel puudub potentsiaalselt vastutav isik või isikud, võtavad tarbija endale põhjendamatult suure riski ja hilisemate probleemide lahendamine võib osutuda kordades keerulisemaks ja kulukamaks.  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?