Birjo Must • 10. detsember 2011 kell 9:29

IRLi liikmed: täna ei muutu midagi

IRLi volikogu istungi eel arvas valdav osa erakonna liikmetest, et kuigi on palju lahtisi küsimusi, ei muutu veel midagi ja ministrid tagasi ei astu.

„Eks meiegi teame skandaalist vaid meedia vahendusel, aga asjaosaliste põhjendusi pole me kuulnud. Inimesed peab ära kuulama ja neid usaldama,“ rääkisid Põlvamaa regiooni esindajad Jaano Mägi ja Üllar Vahirand, kelle arvates peaksid nii siseminister Ken-Martti Vaher kui ka majandusminister Juhan Parts ametis jätkama. Nende sõnul tänane istung midagi ei muuda.

Ka Jõgevamaad esindav erakonna liige Priit Saksing usub, et suuri muutusi tänane päev ei too. Kuna temagi on skandaali kohta infot saanud Eesti meediaväljaannete vahendusel, siis loodab ta istungilt veenvaid põhjendusi kuulda.

Kell 12 algas Väätsa mõisas IRLi volikogu istung, kus 148 volikogu liiget kuulavad ära ministrite selgitused ja otsustavad, kas neile umbusaldust avaldada või mitte.

Hetkel kuum