Indrek Kald • 10. detsember 2011 kell 12:58

IRL jättis Partsi ja Vaheri ametisse

Väätsal kogunenud Isamaa ja Res Publica Liidu volikogu otsustas usaldushääletusel toetada oma ministreid Ken-Marti Vaherit ja Juhan Partsi.

Nii majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kui ka siseminister Ken-Marti Vaher esinesid volikogu ees ning selgitasid oma tegevust elamislubade skandaalis ja riigiettevõtete nõukogu liikmete nimetamisel.

IRLi erakorralisel volikogu istungil osalenud 105 inimesest toetas Partsi jätkamist 98 ning Vaheri ametisse jätmist 70 partei liiget.

Samas teatasid jõukatele Vene kodanikele Eesti elamislube vahendanud IRLi poliitikud Indrek Raudne ja Nikolai Stelmach, et lahkuvad erakonnast. Juba varem oli Raudne loobunud tööst Riigikogus ning Stelmach Tallinna linnavolikogu liikme kohast.

Hetkel kuum