• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kapitali kaasamisel ka rahatu kasu

  Täiendava kapitaliga saab palju kasulikku ära teha: näiteks arendada äri,  teha investeeringuid, võtta üle konkurent või mõni partner.

  Kuid raha pole ainuke väärtus, mida annab investoritega suhtlemine.Kapitali ligimeelitamise võime annab ettevõtjale hea indikatsiooni tema äri konkurentsivõimelisuse kohta. Neist läbirääkimistest võib palju õppida, seades end uude positsiooni oma äriideed kaitsma. Selles olukorras tekivad eelkõige järgmised võimalused.Esiteks, äriplaani täiustamine – professionaalide tagasiside aitab leida nõrku kohti struktuuris, juhtimises, turunduses või muudes olulistes valdkondades.Teiseks, kontaktid – investeerimisega tegelevates ringkondades on võimalik leida väärtuslikke partnereid, potentsiaalseid kliente ja töötajaid. Selle ala inimesed puutuvad kokku paljude ettevõtete ja äriplaanidega ning näevad vahel võimalusi, millest võib kasu olla.Kolmandaks, ettevõtte müügioskus – uus olukord annab võimaluse läbi mõelda ettevõtte müügiargumendid ja rõhuasetused.Samuti võib investeerimisringkonna kaudu leida näiteks oma ettevõttele ostja või strateegilise partneri.Seega, võib kapitali kaasamise mitterahaline väärtus osutuda oluliselt kasumlikumaks, kui protsessi esialgne kuvand seda loob. Võimaluste otsimine ja investeerimisalaste kontaktide loomine võiks olla ettevõtja äritegevuse arendamise osa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta hind on täna tõusu jätkamas
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Uute autode müük kukkus Euroopas veerandi
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.