• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erply juht: loobuksin tööpakkumisest, kuna olen ettevõtja

  Kui mulle tööpakkumine tehtaks, ütleksin sellest ära, kuna olen kogu elu olnud ettevõtja, leiab Erply looja ning juht Kristjan Hiiemaa.

  "Mulle küll ei ole tööd pakutud," vastas Hiiemaa Äripäeva küsimusele, millal talle viimati tööpakkumine tehti. "Isegi, kui oleks pakutud, oleksin ära öelnud, sest olen kogu elu olnud ettevõtja ning töötanud oma firmas," märkis ta.
  Hiiemaa lisas siiski, et kui mõni suur ettevõte Erply üle võtaks ja sealt tööpakkumine tehtaks, oleks teine lugu ning selle võtaks ta ilmselt vastu.
  Läinud aastal sai kontserniks kasvanud Erply mitu ülevõtupakkumist, kuid omanike hinnangul pole müügiks veel õige aeg.
  Eprly on Eestis välja mõeldud veebipõhine majandustarkvara hulgimüügi-, jaemüügi- ja teenindusettevõtetele. Erply võitis tunamullu Londonis firmade Seedcampi võistluse ning tehnoloogiablogi TechCrunch nimetas ettevõtet äritarkvara Skype'iks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.