Silvia Kruusmaa • 9. jaanuar 2012 kell 8:43

Riisalu: Savisaar peab tagasi astuma

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Aivar Riisalu soovitab erakonna esimehel Edgar Savisaarel uute skandaalide valguses tagasi astuda selleks, et Keskerakonna positsiooni ühiskonnas parandada, vahendab Delfi.

„Selleks, et Keskerakonna positsiooni ühiskonnas paranda, võiks tänane juhatus teha mõningasi järeleandmisi,“ rääkis Riisalu Kuku raadiole antud intervjuus. 

„Olen sellel meelel, et Edgar Savisaarel oleks mõistlik astuda üks samm tagasi, selleks, et siis kaks sammu edasi astuda,“ kõneles ta.

Riisalu rääkis, et kui tema oleks erakonna esimees, siis ei kõhkleks ta sekundikski ja astuks tagasi. Riisalu sõnul ütleks tema närv küll üles, kui ta üritaks kogu aeg „jõuga vastu tuult minna, kus tee peale ka kive veeretatakse“.

Hetkel kuum