• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome börsifirma ostis väikese Eesti tarkvaratootja

  Veebikommunikatsiooni teenust pakkuv Soome börsiettevõte Soprano Oyj ostis täna 0,25 miljoni euro eest 51% veebipoodide tarkvara arendamisele spetsialiseerunud Pipfrog ASi aktsiatest.

  Möödunud aasta septembris jooksis veel meediast läbi, et 51% Pipfrogi aktsiapakk läheb müüki 0,13 miljoni euro eest.
  Kokkuleppes müüjat esindav firma asutaja Bruno Lill jätkab Pipfrog ASi tegevjuhi ning vähemusaktsionärina. Lill on eelnevalt töötanud muu hulgas e-poe tarkvara arendusele spetsialiseerunud Smilehouse Baltic OÜ tegevjuhina ja ta on ka Eesti E-Kaubanduse Liidu juhatuse liige.
  Lille sõul saavad tehingu tulemusel meie spetsialistid ja kõik Pipfrogi keskkonna kasutajad endisest kiiremale rahvusvahelisele kasvule orienteeritud kodu.„Soomes alustame e-poe tarkvara turundust veebruari alguses, loodame kiiret kasvu ja märkimisväärset turuosa,“ märkis Lill pressile edastatud teates.
  Soprano Oy tegevjuhi Arto Tenhuneni sõnul suudavad nad Pipfrogi ostu tulemusena tõhusamalt aidata oma klientidel kommunikatsiooni juhtida ja veebis rohkem teenida.
  Pipfrog asutati 2009. aasta juulis eesmärgiga pakkuda teenust, mille abil tootja, maaletooja ja edasimüüja saab programmeerimisoskuseta kiiresti ja kuluefektiivselt luua kvaliteetse e-poe koos vajalike maksesüsteemidega ning mis on integreeritud logistikaettevõtete ja e-turgudega.
  Soprano on noteeritud Helsingi börsil ja ettevõtte turuväärtus on 7,7 miljonit eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.