11. aprill 2012 kell 11:15

Paavel jätkab töötukassa juhina

Täna kogunenud töötukassa nõukogu tegi avaliku konkursi võitnud Meelis Paavelile ettepaneku sõlmida ametilepingu järgnevaks viieks aastaks.

Töötukassa nõukogu esimees Harri Taliga sõnas, et pärast lõppvooru saanud kandidaatide visioonide ärakuulamist otsustas nõukogu üksmeelselt anda senisele juhatusele volitused jätkata pooleli olevat tööd.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel lausus, et tänab kõiki töötukassa töötajaid, kes on viimase kolme aasta jooksul panustanud töötukassa arendamisse ja igapäevaselt inimesi tööle aidanud. Veel lisas ta, et tänab töötukassa nõukogu usalduse eest ja on koos töötukassa töötajatega jätkuvalt heaks partneriks kõigile tööturu osapooltele.

Töötukassa juhi kohale esitati kuus avaldust, millest üks oli ka praeguse juhi Meelis Paaveli oma. Lõppvooru pääses kaks kandidaati.

 

Autor: 1706-aripaev

Hetkel kuum