Alyona Stadnik • 21. mai 2012 kell 7:48

EGCC Golfiküla on maailma parimate seas

Suurbritannia juhtiv üleriigiline ajaleht The Telegraph reastas maailmas kümme parimat golfiküla. Jõelähtme golfiküla EGCC Golf Resort oli viiendal kohal.

Ajalehe hinnangul asub enamik traditsioonilisi golfikülasid Portugalis, Hispaanias ja Floridas. Edetabelist selgub, et maailma tippu kuuluvateks hinnati ka Šotimaa,  Itaalia, Indoneesia, California, Kariibi mere piirkonna golfikülasid. Esimese koha pälvis Šotimaa golfiküla St. Andrews.

Eestis asuv EGCC Golf Resort asub keset Jõelähtme golfiväljakut, Tallinna kesklinnast on sinna 23 km. Territooriumil on 125 krunti, kuhu golfifännid saavad oma kodu ehitada. Maa on osa Rebala muinsuskaitsealast, mille ajalugu, loodus, kultuur ja traditsioonid on midagi sellist, mida saab kogeda vaid kohal olles.

Hetkel kuum