Rivo Sarapik • 28. september 2012 kell 13:37

Pro Kapital veab trammiliini uue kaubakeskuseni

Ülemiste keskuse lähedusse uut kaubakeskust arendav Pro Kapital Grupp tahab pikendada trammiliini nr 4 Majaka tänavalt Peterburi teele rajatava kaubanduskeskuseni.

Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor teatas, et trammiühenduse loomine on osa plaanist rajada kaubanduskeskusega samale kinnistule tulevikus ühistranspordikeskus koos kavandatava Rail Baltica reisiterminaliga. Remmelkoor lisas, et trammiühendus on esimene samm selles suunas, et luua tulevikus otseühendus ka Tallinna Lennujaamaga.

Pro Kapitalile kuuluv Tallinna Moekombinaat rajab Peterburi, Tartu, Järvevana ja Suur-Sõjamäe teede ristumiskohta 131 000 m2 üldpinnaga kaubanduskeskuse. Keskuse ankurrentnik on Selver, mille hüpermarket hakkab paiknema ligi 6000 ruutmeetril. Kokku tuleb rajatavasse keskusse 55 000 m2 üüritavat pinda.

Hetkel kuum