• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Heltermaa-Rohuküla liinil tõusis sõidukite arv

  Väinamere Liinide teatel jätkus septembris reisijate ja sõidukite arvu kasv – võrreldes möödunud septembriga kasvas Rohuküla-Heltermaa, Kuivastu-Virtsu ja Triigi-Sõru liinidel kokku reisijate arv 5 protsenti ja sõidukite arv 4,5 protsenti.

  Märkimisväärselt tõusis sõidukite arv Rohuküla-Heltermaa liinil - 9,8 protsendi võrra, mida on ca 4000 sõidukit rohkem kui mullu septembris. Reisijaid teenindas Väinamere Liinid Hiiumaa ja mandri vahel 34 212 ning sõidukeid 15 537.
  Kuivastu-Virtsu liinil oli septembris reisijaid 102 820 ehk 6 protsenti mullusest enam ning sõidukeid 43 385 ehk mullusega võrreldes 2,6 protsenti enam.
  Saaremaad ja Hiiumaad ühendaval Triigi-Sõru liinil tegi reisijate arv septembris 8,6protsendilise kasvu ning sõidukite arv 10,5% kasvu. Reisijaid oli liinil septembris 1857 ning sõidukeid 842.
  Kolmandas kvartalis kasvas kõigil liinidel reisijate arv 2,8% ja sõidukite arv 3,1%, mis teeb 21 000 reisijat ja 8600 sõidukit enam kui 2011. aasta kolmandas kvartalis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.