• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA turud langevad, S&P 500 3. päev languses

  USA turud lõpetasid teisipäeval sessiooni madalaimatel tasemetel, enamus S&P 500 indeksi sektoritest lõpetasid punases, vahendas finantsuudisteagentuur CNBC.

  Dow Jones 13474    -110    -0,81%
  Nasdaq 3065    -47    -1,52%
  S&P 500 1441    -15    -1,02%
  Wells Fargo aktsia hind lõpetas päeva -1,96%, 35,1 dollari peal, kui USA valitsus kaebas panga kohtusse, süüdistades teda hoolimatute hüpoteeklaenude väljastamises. Bank of America aktsia hind langes samuti uudise peale, nimelt -0,75%, 9,21 dollari peale.
  Apple’i aktsia hind langes 0,36%, 635,85 dollari peale, kui Nomura andis iPhone’i valmistajale “neutraalse” reitingu ja hinnasihiks 710 dollarit.
  Edwards Lifesciencesi aktsia hind langes 21,24%, 84,6 dollari peale, kui meditsiiniseadmete valmistaja alandas oma kolmanda kvartali käibe väljavaadet.
  Spectrum Brands Holdings (+11,86%, 46,04 dollari peal), teatas, et ostab Stanley Black & Deckeri (-2,68%, 72,24 dollari peal) üksuse, mis valmistab ukselukke ja vanniseadmeid. Tehing läheb maksma 1,4 miljardit dollarit.
  RadioShacki aktsia hind tõusis 12,02%, 2,33 dollari peale, kui Bank of America Merrill Lynch tõstis tarbeelektroonika jaemüüja reitingut "underperformi" pealt, “osta” peale. Samal ajal, Netflixi aktsia hind kukkus 10,87%, 65,52 dollari peale, kui Bank of America alandas veebipõhise filmiteenuse reitingut “osta” pealt, "underperformi" peale.
  Nafta hind oli USA kauplemispäeva lõpus +3,2%, 92,28 dollari peal barreli kohta ja kulla hind -0,57%, 1765,7 dollari peal untsi kohta.
  Autor: Teele Liblik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.