• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hea müük kallima hinnaga tõstis Pepsi tulemusi

  Maailma suurim toidusnäkkide valmistaja PepsiCo ületas kolmanda kvartali tulemustega analüütikute prognoose tänu kõrgemale karastusjookide müügimahule ja hindadele.

  USA karastusjookide tootja puhaskasum kukkus aastases võrdluses 5% võrra, 1,9 miljardi dollarini ehk 1,21 dollarini aktsia kohta. Kasum ilma ühekordsete kulude ja tuludeta oli 1,20 dollarit, mis ületas Bloombergi küsitletud analüütikute 1,16 dollarilist prognoosi. PepsiCo kolmanda kvartali käive kukkus 5,3%, 16,7 miljardi dollarini.
  Tegevjuht Indra Nooyi on suurendanud turunduskulusid alates veebruarist eesmärgiga suurendada PepsiCo karastusjookide müügimahte Ameerika maailmajaos ning tõsta snäkkidelt teenitavat kasumit. Jookide orgaaniline kasv oli aasta varasemaga võrreldes 1%, samas kui snäkkide müük kasvas 3%.
  "Indra on tõeliselt keskendunud, näitamaks investoritele, et nende soolaste snäkkide portfelli võib kasutada ka karastusjookide mahu suurendamiseks," ütles Morningstari analüütik Thomas Mullarkey enne tulemuste avalikustamist.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.